Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Ηχηρά ονόματα με ευρεία αναφορά στην κοινωνία ενεργοποιεί για το ψηφοδέλτιο ο Δ. Πτωχός (video)

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκληρώνεται το παζλ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με νέα πρόσωπα να ηγούνται των συνδυασμών κι αυτό να είναι το κυρίαρχο σημείο. Χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε ο Νίκος Μπελογιάννης, μιλώντας για τους επικεφαλής, σημειώνοντας ότι πρόκειται για νέους ανθρώπους, με επιστημονική επάρκεια και όρεξη για δουλειά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «βάζοντας αυτούς όλους, τον Δημήτρη Πτωχό, τον Μανώλη Μάκαρη, τον Δημήτρη Κουτσούλη και το Νίκο Κουτουμάνο και τον Τατούλη από την άλλη πλευρά αντικρίζει… το παρελθόν απέναντι στο μέλλον».

Υπό αυτή την προοπτική σημείωσε ότι αλλάζει το σκηνικό της Πελοποννήσου και καυτηρίασε την καθυστέρηση του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει επίσημα τον Δημήτρη Κουτσούλη «με το ΠΑΣΟΚ να κινείται σε ώρες… ΠΑΣΟΚ, την ώρα που στα τέλη του μήνα θα πρέπει να έχει καταθέσει συνδυασμό, μεγάλη καθυστέρηση… κρίμα γιατί το ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά και φλερτάρει με την εξουσία» είπε χαρακτηριστικά. Ο Διευθυντής του BEST αναρωτήθηκε «μήπως κάποιοι ετοιμάζουν καμία… κουτάλα μαγειρέματος για τον β’ γύρο; καθώς την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έχουν προχωρήσει στις ανακοινώσεις αυτοί μοιάζει να πετάνε… χαρταετό… τι περιμένουν τον πλανητάρχη;»

Όσον αφορά στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού υπογράμμισε ότι έχει ανοίξει ορίζοντες σε πολύ κόσμο να ασχοληθεί με την περιφέρεια και μάλιστα χωρίς κομματικούς περιορισμούς, «η υποψηφιότητα του έχει κινητοποιήσει την κοινωνία, με μεγάλη να είναι η προσφορά από πολίτες σε τέτοιο σημείο που να αντιμετωπίζει πρόβλημα… διαχείρισης, καθώς είναι όλοι άξιοι». Ο Νίκος Μπελογιάννης επεσήμανε την διείσδυση που έχει στην κοινωνία και μάλιστα σε άλλους χώρους η υποψηφιότητα Πτωχού, μπαίνοντας και στην ονοματολογία.

Αποκάλυψε ότι σχεδόν έχουν «κλείσει» και είναι προ της ανακοίνωσης ο δικηγόρος Γιώργος Ράλλης, η αρχιτέκτονας και πρώην επικεφαλής δημοτικής παράταξης Τόνια Κουζή, ο επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σπίνος, η Μαρία Οικονομάκου επικεφαλής δημοτικής παράταξης, πρώην αντιδήμαρχος, η Παναγιώτα Ντίντα πρώην αντιδήμαρχος, ο Τάσος Παπαγεωργίου αντιδήμαρχος, ο Περικλής Νικολακέας ορθοπεδικός, ο Κώστας Ανδριανόπουλος, ο Γιώργος Φωτεινός, ο Γιάννης Αδρακτάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την Τριφυλία και φέρεται να είναι μέσα στα πρόσωπα αυτά και η Μαριλένα Γυφτέα, που αν ξεπεραστούν κάποια ζητήματα θα είναι και αυτή εντός. Αλλά και στους άλλους νομούς όπως είπε ο Διευθυντής της τηλεόρασης Best ετοιμάζονται δυνατά ψηφοδέλτια.

Τέλος σχολιάζοντας τα όσα προκύπτουν στα σαφή μηνύματα που έστειλε ο Πρωθυπουργός για την πολιτική μάχη στις περιφέρειες, στάθηκε στο παράδειγμα Πατούλη που θα έπρεπε να ακολουθήσει ο Νίκας και να «με μεγαλοψυχία να κάνει μια αξιοπρεπή δήλωση και να φύγει με το κεφάλι ψηλά»…