Δευτέρα
4
Δεκέμβριος
TOP

Ilcho Gjorgjioski – Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μαύρης Θύελλας

Έσκασε… η βόμβα και παρότι όλοι πίστευαν πως ο Νίκος Κακαλέτρης θα παραμείνει στο τιμόνι για λίγα ακόμα παιχνίδια, ο Γιώργος Πρασσάς έκανε την κίνηση και φέρνει στον πάγκο της Καλαμάτας τον Ilcho Gjorgjioski.

Πρόκειται για τον πρώην προπονητή της FC Bregalnica ο οποίος στο παρελθόν διατέλεσε  πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας.

Με την ομάδα της Bregalnica συνεργάστηκε μέχρι τον Νοέμεβριο του 2022 παρότι τον Ιούνιο η  διοίκηση της FC Bregalnica είχε ανακοινώσει πως η συνεργασία της με επικεφαλής του επαγγελματικού επιτελείου θα συνεχιζόταν έως τον Ιούνιο του 2025, εν τέλει  αυτό δε συνέβη.

Διαβάστε τα στατιστικά του εδώ

Ο Σκοπιανός προπονητής βρίσκεται ήδη στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί τον υποδέχθηκε ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, παράγοντας της διοίκησης της μεσσηνιακής ΠΑΕ, ο οποίος τον συνόδευσε στην Καλαμάτα.

Αύριο το απόγευμα ή το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή και θα αναλύσει το πλάνο του για τη συνέχεια και την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της  Super League ΙΙ.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα η ΠΑΕ Καλαμάτας είναι ανάμεσα στις 26 που ψήφισαν (ομόφωνα) για την επ’ αόριστον αναβολή του, αφού οι ομάδες βρίσκονται στα… κάγκελα μετά το «χαρτζιλίκι» που καλούνται να πάρουν από τα χρήματα που αποφασίστηκε να τους αποδοθούν από το «Στοίχημα». Είναι προφανές ότι η λίγκα δεν συμβιβάζεται με τις 70.000 ευρώ και επιθυμία των ομάδων είναι να λάβουν τα ποσά που αναφέρονται στην ΚΥΑ…

Η εφαρμογή της απόφασης είναι άμεση, που σημαίνει πως η αυριανή αναμέτρηση με την Κηφισιά δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως και όλα τα παιχνίδια της Super League II.