Πέμπτη
18
Αύγουστος
TOP

Kοπή πίτας… ala διαδικτυακά για τον Αριστόδημο!

Ο κορωνοϊός μας εξοικίωσε αν μη τι άλλο με την τεχνολογία. Είναι πολλά, τα απλά και καθημερινά που πλέον κάνουμε διαφορετικά…

Τηλεκπαίδευση, διαδικτυακά σεμινάρια, συσκέψεις και βιβλιοαναγνώσης ακόμα και πίτες… Αυτή την πρωτοτυπία σκέφθηκαν οι παράγοντες του Αριστόδημου, που θέλοντας να μην στερήσουν από τους αθλητές, τους φίλους και τους υποστηρικτές του συλλόγου μια δραστηριότητα που τους φέρνει κάθε χρόνο κοντά, φέτος αποφάσισαν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εποχής και του κορωνοϊού, ανακοινώνοντας την διαδικτυακή κοπή πίτας!

“Ο Α.Σ.Μ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση κοπής πίτας. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, στο πλαίσιο των δράσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Εν μέσω καραντίνας δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τη γλυκιά γεύση της βασιλόπιτας, όπως κάναμε τις προηγούμενες χρονιές, ελπίζουμε όμως να βοηθήσουμε να διατηρηθεί κάτι από τη μαγεία και τη χαρά αυτής της εκδήλωσης!
Προς αυτή την κατεύθυνση, με χαρά παρουσιάζουμε τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την κοπή εικονικής βασιλόπιτας!
Θα σταλούν ηλεκτρονικές προσκλήσεις και θα ανακοινωθεί και ο τυχερός ΑΘΛΗΤΉΣ που θα κερδίσει το φλουρί με κέρδος δωρεάν 2 μήνες συνδρομή.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου διαδικτυακά στης 8 το βράδυ στην ομάδα μας
στο f-b /

https://www.facebook.com/groups/aristodhmos2016

στην φόρμα της εκδήλωσης.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ”