Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Κ. Μάκαρης (υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων): “Το σήμερα και το αύριο των Αγίων Αναργύρων Ακροναυπλίας” (video)

Αυτοψία πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης στα έργα της ανάπλασης και διαμόρφωσης του χώρου των Αγίων Αναργύρων Ακροναυπλίας μέχρι το τέλος του 2024. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται αρχικά, εικόνες της σημερινής κατάστασης των Αγίων Αναργύρων, καθώς είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς την υφιστάμενη κατάσταση αν δε δει τις εικόνες οι οποίες μαρτυρούν την αδιανόητη εγκατάλειψη, την επικινδυνότητα και την έλλειψη βασικών υποδομώνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα της Νέας Εποχής αναφέρονται οι σημαντικές αλλαγές, όπως η ανακαίνιση του κτιρίου, ο καθαρισμός του, η αναβάθμιση της τεχνολογίας και των φωτιστικών συστημάτων, και η δημιουργία ενός νέου, ασφαλούς και προσβάσιμου χώρου τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους τουρίστες.

Η αποτύπωση της ομορφιάς της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ακροναυπλίας και η ενσωμάτωσή της στον σχεδιασμό του χώρου είναι ένας σημαντικός πυλώνας του σεβασμού στον Πολιτισμό ο οποίος αποτυπώνεται ξεκάθαρα από την Νέα Εποχή.