Σάββατο
15
Ιούνιος
TOP

Κ. Τριαντόπουλος: «Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές στην ΑΕΚ Καλαμάτας» – Κάλεσμα στους απανταχού φίλους των «κιτρινόμαυρων» (video)

Μετά από 42 χρόνια η ΑΕΚ Καλαμάτας πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας. Παρά τους διοικητικούς κλυδωνισμούς η ομάδα παραμένει «δεμένη» κι αυτό επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Τριαντόπουλος, ο νυν πρόεδρος του συλλόγου.

Ο κ. Τριαντόπουλος έλαβε τη διοικητική σκυτάλη λίγο πριν την εκπνοή του πρωταθλήματος κατόπιν απόφασης του ΔΣ, την οποία χαρακτήρισε τιμητική σε μια φάση μεταβατική για τον σύλλογο αφού άμεσος στόχος είναι η ανάδειξη της νέας ηγεσίας που θα τον οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο: στην Α΄ Κατηγορία ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας.

Στα επόμενα βήματα οι συζητήσεις με τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη του οποίου ο κ. Τριαντόπουλος έπλεξε το εγκώμιο προσδοκώντας να τον έχει συνοδοιπόρο και στη χρονιά που θα ακολουθήσει, όπως βεβαίως το ρόστερ αφού όπως τόνισε «Δεν θέλουμε να φύγει κανείς…»

Δράττοντας της ευκαιρίας απηύθηνε έκκλησης στους απανταχού ΑΕΚτζήδες της περιοχής να στηρίξουν ενεργά ή να συνδράμουν στην προσπάθεια της ομάδας.