Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Κ. Βλάσης: «Τιμητικό να ακούγεται το όνομά μου για την Περιφέρεια, αλλά δεν είναι της στιγμής» (video)

Την ξεκάθαρη πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, εξέφρασε μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ο Κώστας Βλάσης, τονίζοντας με νόημα πως τα σενάρια είναι πολλά και δεν ευσταθούν. «Θα διαψεύσω τις… Κασσάνδρες. Θα είμαι υποψήφιος κανονικά γιατί είπαν ακόμη και πως δε θα κατέβω για βουλευτής», είπε στον Μηνά Αρτόπουλο ο Κώστας Βλάσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Νίκα που έχει εκλεγεί με τη στήριξη του κόμματός του, όπως επίσης και στη χρονική συγκυρία που δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες συζητήσεις. Βέβαια, δεν παρέλειψε να θυμίσει πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν μετά τις εθνικές και αυτό ίσως σηματοδοτήσει… πολλά.

Βλάσης στη ΔΡΤ: "Θα είμαι κανονικά υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας" - "Τιμητικό να ακούγεται το όνομά μου για την Περιφέρεια, αλλά δεν είναι της στιγμής"!

Όπως αναφέρει το kalimera-arkadia.gr:

Σε κατηγορηματική διάψευση φημών και «fake news» προχώρησε ο Κώστας Βλάσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, στη δημοτική ραδιοφωνία, λέγοντας ότι θα είναι κανονικά υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

«Διαψεύδω τις Κασσάνδρες» είπε ο κ. Βλάσης, χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος σε αυτή την παραφιλολογία.

Όσο για το ενδεχόμενο –μετά τις βουλευτικές εκλογές- να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο κ. Βλάσης είπε ότι είναι τιμητικό για το πρόσωπό του, αλλά προσέθεσε ότι πρώτον είναι άκαιρη η συζήτηση, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει Περιφερειάρχης Πελοποννήσου (σ.σ. εννοώντας τον κ. Νίκα), ο οποίος στηρίχθηκε από το κόμμα της ΝΔ.

Ουσιαστικά, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις περιφερειακές εκλογές, χωρίς να επιβεβαιώσει, αλλά ολυτε και να αποκλείσει τίποτα.

Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι οι βουλευτικές εκλογές θα προηγηθούν των περιφερειακών και είναι λογικό αυτή τη στιγμή όλοι να ασχολούνται με τις εθνικές εκλογές και με τίποτα άλλο.