Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Κακόγουστα αστεία Νίκα που θυμήθηκε τη συνεννόηση για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας (video)

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στ’ αυτιά τους οι Καλαματιανοί που άκουσαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για μια σειρά από ζητήματα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, να κάνει… πλάκα με τον κίνδυνο να πλημμυρίσει η πόλη!

«Καλύτερα να πλημμυρίσει παρά να κόψουμε 170 δέντρα», είπε στο περιθώριο των δηλώσεων του, δίκην αστεϊσμού όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο, αφήνοντας όλους… άφωνους και προφανώς τους συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους ο 2016, όταν ο ίδιος ήταν δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας η οποία πλημμύρισε σε λίγα λεπτά με τις πληγές, ακόμη… νωπές.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα σχολίασε μετά τις απαράδεκτες αυτές αναφορές και τα… χαριτολογήματα του περιφερειάρχη, ο διευθυντής της τηλεόρασης BEST Νίκος Μπελογιάννης, σημειώνοντας εμφατικά πως δεν μπορεί να γίνονται τέτοιες αναφορές ούτε για αστείο όταν έχουμε θρηνήσει συνανθρώπους μας από τις πλημμύρες. «Εσείς ως καθηγητής, ο κ. Γιαννακέας και ο κ. Χατζής ξέρετε να κρίνετε το αντιπλημμυρικό. Γιατί αμφισβητείτε τον διευθυντής της ΔΕΥΑΚ, τον κ. Τσαούση και τους ειδικούς επιστήμονες που έχουν μέχρι στιγμής τοποθετηθεί;», διερωτήθηκε ο Νίκος Μπελογιάννης καυτηριάζοντας και όσα σημειώνονται σε… παραπολιτικό επίπεδο, καθώς οι αναφορές τελευταία και η σύμπνοια του κ. Νίκα με τους επικεφαλής παρατάξεων των μειοψηφιών και ειδικά τους κ.κ. Τζαμουράνη και  Κοσμόπουλο, είναι κάτι περισσότερο από συχνή!

«Πίσω δε, από κάθε έργο υπάρχει ένας συγκεκριμένος μηχανικός. Δεν υπάρχουν άλλοι; Εκείνοι που έχουν εξειδίκευση; Αυτών δεν μετράει η γνώμη τους;», σημείωσε αφήνοντας καθαρή αιχμή ο Νίκος Μπελογιάννης, με τη στάση στο εξής του Παναγιώτη Νίκα να αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά σε ό,τι αφορά στην κακόγουστη που άγγιξε τα όρια του τραγικού, πλάκα, με το ενδεχόμενο η μεσσηνιακή πρωτεύουσα να πλημμυρίσει ξανά.