Κυριακή
27
Νοέμβριος
TOP

Καλαμάτα: Εθελοντική αιμοβορία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

To να σώζεις μια ζωή είναι στο ΑΙΜΑ σου

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας και οι φοιτητικοί σύλλογοι ΙΑΔΠΑ και φιλολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους. Εξαιτίας της επιδημίας COVID-19 έχουν μειωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας, ενώ οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη για υψηλότερη συμμετοχή στις αιμοδοσίες από την πλευρά των πολιτών.

Στηρίζοντας λοιπόν έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του κοινωνικού εθελοντισμού και συμβάλλοντας παράλληλα στην εθνική προσπάθεια για εξασφάλιση επάρκεια αίματος. Πραγματοποιούμε εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 3 Μαΐου από ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 στο χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η προσφορά αίματος είναι η υπέρτατη έκφραση αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, αφού το αίμα δεν παράγεται και υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι η αιμοδοσία θα τελεσθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με υποχρεωτική χρήση μάσκας, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, τόσο για την προστασία του υγειονομικού προσωπικού όσο και των αιμοδοτών.

Μην προσπερνάς, κάνε την διαφορά!

Δίνουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας και προσφέρουμε μια ζωή!