Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Καλαμάτα: Σε ποιές περιοχές και πότε θα γίνει διακοπή ρεύματος

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα γίνει σε περιοχές του Δημου Καλαμάτας σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Ειδικότερα “Ειδοποιούνται οι κάτοικοι στην Καλαμάτα που βρίσκονται:

  1. στην Νέα Είσοδο περιμετρικά της αερογέφυρας – Βιολογικός Καθαρισμός – Λιπασμαποίηση ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΑΕ – Αρδευτικά Αποστολάκη και Μπουρνιά, καθώς και περιμετρικά της Πίστας ΚΑΡΤ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 12.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08:00 έως 15:00.
  2. από τη συμβολή των οδών Καλλιπατείρας και Αλεξάκη έως Μαυρομιχάλη και Αλεξάκη, καθώς και από Μαυρομιχάλη και Αλεξάκη έως Μαυρομιχάλη και Τσικλητήρα, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 12.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 10:00 έως 13:00.
  3. στην 1η πάροδο Αλεξάκη, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 12.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 13:00 έως 14:00.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. 

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.”

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ