Δευτέρα
6
Φεβρουάριος
TOP

Καλαμάτα: Σπάθα, λάμα 56 εκατοστών και αεροβόλο πιστόλι βρέθηκαν σε σπίτι 45χρονου

Συνελήφθη, χθες (21.10.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι μετά γεμιστήρα, κυνηγετικό όπλο, -30- φυσίγγια, καθώς και σπάθα, με μήκος λάμας -56- εκατοστά.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (21.10.2022) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τέσσερις (4) ημεδαπές, γιατί αφαίρεσαν από πολυκατάστημα, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (21.10.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 53 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -2- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 17.10.2022 έως την 20.10.2022, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.