Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Καλαμάτα: Βραβεύσεις και δώρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ- Ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ για την προμήθεια εισιτηρίων

Δυο πρόσωπα εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας που υπηρέτησαν τον σύλλογο της Μαύρης Θύελλας και εκείνον του ΠΑΟΚ θα βραβεύσει η ΠΑΕ Καλαμάτα στον μεταξύ τους αγώνα, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στην Καλαμάτα.

Αγώνας που όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα θα ξεκινήσει νωρίτερα, στις 15.00 μμ..

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι πριν από την έναρξη του αγώνα κυπέλλου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει τις εξής βραβεύσεις:

Τους βετεράνους ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων Αντώνη Μαυρέα και Βασίλη Γεωργόπουλο για την προσφορά τους στις δύο ομάδες και

την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μεγάλη ιστορία της και προσφορά της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμα θα δοθούν στους εκπροσώπους της Θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ δώρα – τοπικά προϊόντα και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Στα λοιπά αγωνιστικά, η ομάδα έχει αύριο ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή το πρωί συνεχίζοντας την προετοιμασία της μέχρι και την Τρίτη.

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ\

Το τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Καλαμάτα σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας (14/12, 16:00).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από αύριο Παρασκευή (9/12) από τα γραφεία της ΠΑΕ, Αμβροσίου Φραντζή 14. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου.

Μάλιστα λόγω της αυξημένης ζήτησης για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου η ΠΑΕ διευρύνει το ωράριο λειτουργίας

H ΠAE Καλαμάτα ενημερώνει ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοικτά το Σάββατο και Κυριακή 10-2 μμ, Δευτέρα και Τρίτη 9-5 μμ, Τετάρτη 9-11 πμ.