Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Καλάθια αλληλεγγύης και αγάπης συγκεντρώνει ο Δήμος Πύργου

Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού με τη συνδρομή του Συλλόγου Νέων Καταραχίου καλεί όλους τους πολίτες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας που θα προσφερθούν στις ημέρες των Χριστουγέννων σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, και κάθε μέρα (Δευτέρα-Σάββατο), και ώρες 09:00 έως 13:00 και 17.00 έως 20.00, η δράση θα πραγματοποιείται  στο ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα (πρώην ΚΑΠΗ).

Με σύνθημα «Βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στα «καλάθια αλληλεγγύης» μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, λάδι, ντοματοπελτέ, δημητριακά, φρυγανιές κ.ά.)

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης και προστασίας από τον COVID 19.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Γραφείου Εθελοντισμού 2621362433