Πέμπτη
25
Ιούλιος
TOP

Κάλεσμα Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”

“Μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας αρκούν για μια ανιδιοτελή πράξη καθαρά ζωτικής σημασίας. Η ανάγκη των παιδιών για αίμα είναι μεγάλη. Το αίμα δεν παράγεται, μόνο προσφέρεται! Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!” με αυτή την προτροπή το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Αρκαδίας, και ο ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ ως εκπρόσωπος βιοτεχνών Αρκαδίας καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις και με την υποστήριξη της ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ

Τρίπολη – Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 – ώρα: 10:00- 16:00

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021- ώρα: 10:00 – 16:00

Άστρος – Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου – ώρα: 9:30 – 15:30

  • Στη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Κορονοϊό.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας να έχετε μαζί σας μάσκα, ταυτότητα και το ΑΜΚΑ σας και σε περίπτωση που έχετε εμβολιαστεί να έχουν περάσει 24 ώρες από την ώρα που κάνατε το εμβόλιο.
  • Σημειώνεται ότι αν κάποιος δίνει για πρώτη φορά αίμα,  παρακαλείται να πάει νωρίς το πρωί για αιμοδοσία για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.