Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Κάλεσμα στήριξης στον Μανώλη Μάκαρη από τον Αλέξη Χαρίτση

Μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μανώλη Μάκαρη, απευθύνει ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, καλώντας τους πολίτες να τον ψηφίσουν την Κυριακή σε μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα ο τόπος και να διασφαλιστεί η δίκαιη ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και των αναγκών της.

«Οι Περιφερειακές και Αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής συνιστούν κρίσιμο ορόσημο για την δίκαιη ανάπτυξη και τον ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Τα επόμενα χρόνια η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλείται να διαχειριστεί σημαντικούς πόρους από τα Ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα. Αυτό όμως που έχουμε δει από την κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια δεν αφήνει καμία αμφιβολία. Αν η Περιφερειακή διακυβέρνηση δεν διεκδικήσει ενεργητικά την κατεύθυνση των πόρων σε κρίσιμα πεδία της τοπικής οικονομίας και σε ουσιαστικά έργα υποδομών, οι πόροι αυτοί θα σκορπιστούν ανάμεσα στην κυβερνητική προχειρότητα και τη λογική της ενίσχυσης συγκεκριμένων συμφερόντων. Το είδαμε στην Θεσσαλία και στη Θράκη. Να μην το δούμε και στην Πελοπόννησο.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου με την ψήφο τους την Κυριακή έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν μια νέα Περιφερειακή αρχή που θα διαθέτει όραμα, στρατηγική και συγκεκριμένο σχέδιο αξιοποίησης των ευρωπαϊκών πόρων για κοινωνικούς και παραγωγικούς σκοπούς.

Η επιλογή της ψήφου μας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στον Περιφερειακό συνδυασμό «Πρώτα η Πελοπόννησος» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Μανώλη Μάκαρη, καταξιωμένο γιατρό-καρδιολόγο που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας παράλληλα με την αυτοδιοικητική  του εμπειρία στον Δήμο Καλαμάτας, θα συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Για μια νέα πορεία δίκαιης ανάπτυξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προς όφελος της κοινωνίας και των αναγκών της.»