Δευτέρα
20
Μάρτιος
TOP

ΚΑΝΕ: Εκδήλωση Back Street Jam για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Μεσσηνίας

Στις 7 μ.μ .σήμερα το απόγευμα στο χώρο του πατινάζ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων  θα διοργανωθεί το Back Street Jam. Πρόκειται για μια καλλιτεχνική εκδήλωση βασισμένη στις τέχνες του δρόμου, που σκοπό έχει να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καλυφθούν ανάγκες ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές του νομού Μεσσηνίας. Σε εκδήλωση αυτή συμμετέχουν ομάδες και καλλιτέχνες από την Καλαμάτα, την Αθήνα και το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας και η Skycrew Circus Arts, ενώ συμμετέχουν οι Just Dance School, Fabrica Athens, Πράματα και Θάματα ΚΟΙΝΣΕΠ, ο Κλόουν Βούλης και ο οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης Κ.Α.ΝΕ.. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες και η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα είναι το εξής: 
19:00 – 20:30
Εργαστήρια εναέριων ακροβατικών, pole dancing, ζογκλερικών από την Skycrew Circus Arts.
Σεμινάριο χορού Commercial – L.A Style από την Just Dance School
Cryptotypia – Καλλιτεχνική έκθεση κυανοτυπίας από την Ιταλίδα καλλιτέχνιδα Eliana Colzani
20:30 – 21:10
Mr. and Mrs. Bubble οικογενειακό show από την Fabrica Athens
21:10 – 21:40
Clowning οικογενειακό show από τον κλόουν Βούλη
21:40 – 22:00
“Γαῖα πυρὶ μιχθήτω”
Παράσταση σύγχρονου τσίρκου και χορού από την Skycrew Circus Arts και την Just Dance School
22:00 – 22:40
Ζωντανή μουσική με τον Περουβιανό καλλιτέχνη Munay
 
Μέτρα COVID: Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σύμφωνα με τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΔΥ, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμμετέχοντες και στους θεατές. Ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι ορισμένος και οι θεατές θα είναι καθήμενοι με τις ανάλογες αποστάσεις. Μιας και ο χώρος είναι δημόσιος και θα υπάρχουν θεατές και εκτός του χώρου της εκδήλωσης, αυτοί καλούνται να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΔΥ.
Ανοικτή συνεισφορά: Στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων περιοχών Μεσσηνίας. Για λόγους διαφάνειας, τα χρήματα όσων επιθυμούν να συνεισφέρουν, θα τοποθετηθούν σε φακελάκι με το όνομα ή το ψευδώνυμο που θα επιλέξουν. Η λίστα των δωρητών, καθώς και τα αποδεικτικά των καταθέσεων προς τους κατά τόπους υπεύθυνους οργανισμούς αντιμετώπισης των συνεπειών των πυρκαγιών, θα αναρτηθούν στις σελίδες τους, στη σελίδα της εκδήλωσης και στις σελίδες των διοργανωτών.