Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Κατήφεια και προβληματισμός στον Αστέρα Τρίπολης – Δευτεριάτικο ραντεβού με Ιωνικό και την ελπίδα για νίκη

Το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση της Δευτέρας έχουν στον Αστέρα Τρίπολης. Ζητούμενο στο ματς με τον Ιωνικό η νίκη που θα ρεφάρει την απώλεια της Τετάρτης στον αγώνα με τον Ατρόμητο και θα δώσει βαθμολογική “ανάσα” στην ομάδα της Αρκαδίας .

Το παιχνξίδι θα γίνει την Δευτέρα (14/11, 18:00) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Μέχρι στιγμής η πορεία στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική για τον Αστέρα Τρίπολης, που αισιοδοξούσε σε έναν καλύτερο πρώτο γύρο. Μετά από 12 αγώνες και έναν πριν το κλείσιμο του πρώτου γύρου, ο Αστέρας βρίσκεται στο -8 από την εξάδα και απέχει μόλις 3 βαθμούς από την τελευταία θέση. Το ματς με τον Ιωνικό τη Δευτέρα, στην Τρίπολη, ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου, κι ακολουθεί μια περίοδος ανάπλα

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια για την 13η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 16:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 

Όλες οι θύρες: 15€ κανονικό, 5€ παιδικό

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 16:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 18:00.