Παρασκευή
24
Μάιος
TOP

Καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα “Συγνώμη που δεν χάσαμε!”

Στο τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ιωνικό και Καλαμάτα για την 4η αγωνιστική των play off του νοτίου ομίλου της Super League 2., που έληξε δίχως γκολ (0-0), υπήρξαν ορισμένα  επεισόδια με μέλη της μεσσηνιακής ομάδας να μπαίνουν στο στόχαστρο… Σε καυστική ανακοίνωσή της η Μαύρη Θύελλα κάνει λόγο για ανεπίτρεπτα γεγονότα και “επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια…”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΠΑΕ

“Συγνώμη που δεν χάσαμε!

Κύριοι του Ιωνικού μόνο αν χάναμε θα είχαμε αποφύγει αυτές τις άθλιες και παράνομες συμπεριφορές των παραγόντων σας προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και γενικά την αποστολή της ομάδας μας;

Η φιλοξενία δεν είναι αλα καρτ με το αποτέλεσμα και τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων είναι το σπίτι μας για όσο μας παραχωρούνται. Όσα ανεπίτρεπτα έγιναν σε βάρος μας πραγματοποιήθηκαν παρουσία μάλιστα βαθμοφόρου, πιθανόν επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης επιφορτισμένης για την τάξη και ασφάλεια. 

H ΠAE Καλαμάτα επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια στη συνέχεια όπως επίσης διαβεβαιώνει ότι η ΠΑΕ Ιωνικός θα έχει άριστη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο στην Καλαμάτα. Κύριοι μη γυρνάτε το ποδόσφαιρο πίσω. Δεν βοηθάει κανέναν!!!”