Παρασκευή
19
Αύγουστος
TOP

Κινητό -Κοινωνία 5-0

Κάποτε τα όποια αντιλαϊκά μέτρα μιας κυβέρνησης ξεσήκωνε τον κόσμο στους δρόμους, ο κόσμος παρακινούσε την αντιπολίτευση, και η αντιπολίτευση τον κόσμο ,και δεν άφηνε κανένα κυβερνώντα σε χλωρό κλαρί..

Τώρα; Κοιτάξτε τι βλέπετε γύρω σας.. δεν μιλάει κανένας, όλοι στέλνουν like στο κινητό, παρακολουθούν την οποία π@π@ριά τους γράφουμε, και εκεί μένει το θέμα.. Η κυβέρνηση βρήκε ότι είσαι όλη μέρα στο κινητό, και σου στέλνει φόρους, πρόστιμα και ότι της καπνίσει στο ίδιο το κινητό, στον αμίλητο , αγέλαστο και ακίνητο και ακίνδυνο πολίτη !

Άμα του δώσει και κανένα εικοσάρικο , άντε δυο εικοσάρικα ευρώ χαρτζιλίκι επίδομα , φιλοδοξεί να την ξαναψηφίσει , αφού θα έχει βάλει όλα τα φερέφωνα να γαυγίζουν από τηλεοράσεως ότι η σωτήρια αυτή κυβέρνηση σε έσωσε από ιούς , λιμούς, καταποντισμούς, Ρώσους, Τούρκους και άλλες υπαρκτές και φανταστικές δυνάμεις…

Να τώρα μόνο δυσκολεύεται να βρει μια αρρώστια να καλύπτει τη ματιά του πολίτη να μη βλέπει τα 2,5 έως 3 ευρώ το λίτρο της βενζίνης, αλλά που θα πάει θα το καταφέρει κι αυτό…

Ο κορωνοϊός δεν πουλάει πολύ πλέον, η ευλογιά των πιθήκων δεν ευλόγησε να απλωθεί λιγάκι, η Κίνα δεν ευκαιρεί να φτιάξει νέους ιούς , φτιάχνει αιρκοντίσιον τώρα , δεν γίνεται και κανένα έγκλημα της προκοπής με καμιά παιδοκτόνο να κουβεντιάζουν άπαντες  καμιά Ρούλα και να μη βλέπουν αμόλυβδη και πετρέλαια.

Μπορείς με μια γαστρεντερίτιδα και καμιά δηλητηρίαση μόνο να πάρεις εκλογές ; Μια αρρώστια ρε να επανεκλέγουμε !

Άντε πια!

Θόδωρος Γαλανόπουλος