Κυριακή
29
Ιανουάριος
TOP

ΚΚΕ Μεσσηνίας: Καταγγελία για την παρεμπόδιση κλιμακίου του ΚΚΕ στην ΔΕΗ Καλαμάτας

Καταγγελία του ΚΚΕ Μεσσηνίας για την παρεμπόδιση κλιμακίου του να εισέλθει με σκοπό την περιοφεία του στα γραφεία της ΔΕΗ Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Καταγγέλλουμε την παρεμπόδιση κλιμακίου του ΚΚΕ να περιοδεύσει στα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμάτα, να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΚΚΕ και την ανάγκη οργάνωσης της διεκδίκησης για την προστασία της υγείας απέναντι στις εξελίξεις με την πανδημία και την κυβερνητική πολιτική.

Συγκεκριμένα ένας “μπράβος”, χωρίς διακριτικά, εμπόδισε τα στελέχη του ΚΚΕ λέγοντας τους με ύφος τραμπούκου “εγώ κάνω κουμάντο εδώ”. Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία των στελεχών του ΚΚΕ με υπάλληλο της ΔΕΗ (την ομολογουμένως σπάνια φορά που σήκωσαν το τηλέφωνο) για να διαμαρτυρηθούν για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο υπάλληλος αρνήθηκε να συστηθεί δηλώνοντας ότι “δεν υπάρχει διευθυντής – ούτε υποδιευθυντής – δεν υπάρχει κανένας, απαγορεύεται να μπείτε, κουμάντο κάνει αυτός στην είσοδο”, κλείνοντας επιδεικτικά το τηλέφωνο!

Οι ευθύνες για αυτό το περιστατικό βαραίνουν την διοίκηση και την διεύθυνση της επιχείρησης στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Η ΔΕΗ  από την μία με τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς αδειάζει το πορτοφόλι των λαϊκών νοικοκυριών  και καθημερινά κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε δεκάδες λαϊκά σπίτια. Από την άλλη προσπαθεί να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στους εργαζόμενους, κλίμα τρομοκρατίας, φτάνοντας σε σημείο να τραμπουκίζει στελέχη του ΚΚΕ.

Η πολιτική δράση δεν μπορεί να εμποδιστεί. Καλούμε τους εργαζόμενους να αντιδράσουν σε αυτό τον κατήφορο.