Δευτέρα
4
Ιούλιος
TOP

Κλειστά σχολεία αύριο στους δήμους Άργους Μυκηνών και Ναυπλιέων

Κλειστά λόγω κακοκαιρίας αύριο Παρασκευή 15/10 τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στον Δήμο Άργους Μυκηνών και στο δήμο Ναυπλιέων, για την ασφάλεια των μαθητών.

Οι σχετικές ανακοινώσεις δόθηκαν στη δημοσιότητα λίγο νωρίτερα και μετά την σημερινή κατάσταση του καιρού στις εν λόγω περιοχές.

Κλειστά σχολεία στο δήμο Άργους Μυκηνών 

Μετά το έκτακτο δελτίο  επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ περιλαμβάνοντας  και τον Δήμο μας, και για την ασφάλεια των μικρών μαθητών, των συνοδών τους και των εκπαιδευτικών, με απόφαση Δημάρχου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 15/10 τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του  Δήμος Άργους Μυκηνών.

✔Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου

✔Νηπιαγωγεία

✔Δημοτικά

✔Γυμνάσια

✔Λύκεια

✔ΚΔΑΠ(Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  Δήμου)

Κλειστά σχολεία στο δήμο Ναυπλιέων

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των έντονων βροχοπτώσεων από την κακοκαιρία «Μπάλλος» όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων για την ασφάλεια των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, θα παραμείνουν κλειστά, ως προληπτικό μέτρο.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε γονέα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες των σταθμών.

                                                                 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Έχοντας υπόψη :

  1. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 58 και του άρθρου 94 παρ. 4 εδ. 27 του Ν.3852/2010 «Νέα

Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης», [

ΦΕΚ 87 Α’]

  1. Το Ν. 3013/2002 (ΦΕΚ102Α’) περί αναβάθμισης της Πολιτικής Προστασίας και Λοιπές διατάξεις ως ισχύει
  2. Την πρόβλεψη της Δ/νσης  Πολ. Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή   σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων  από  την ΕΜΥ
  3. Την ανάγκη για την διακοπή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Ναυπλιέων, λόγω πρόβλεψης ακραίων καιρικών φαινομένων την Παρασκευή  15-10-2021

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την αναστολή λειτουργίας την  Παρασκευή  15-10-2021  των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της επαγόμενης επικινδυνότητας στη μετακίνηση των μαθητών.     Οι  βρεφονηπιακοί  και παιδικοί  σταθμοί του  Δήμου θα   λειτουργήσουν κανονικά.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων

Δημήτρης Κωστούρος