Σάββατο
28
Ιανουάριος
TOP

Κοινή επίδιωξη η αποκατάσταση των αρρυθμιών στη λειτουργία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου – Συνάντηση SL2, ΠΣΑΠΠ και ΕΠΟ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Super League 2 με τον ΠΣΑΠΠ στην ΕΠΟ. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα που αφορούν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τις απόψεις των εκπροσώπων των τριών φορέων να βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση ως προς την επίλυση των όποιων ζητημάτων αποτελούν τροχοπέδη στην ομαλή λειτουργία του.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε χώρα σήμερα συνάντηση αντιπροσωπειών της Super League 2 και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), στην οποία συζητήθηκαν όλες οι σοβαρές εκκρεμότητες που αφορούν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και θέσεων, οπότε στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα ό,τι απαιτείται για την αποκατάσταση κάθε αρρυθμίας.

Από πλευράς ΕΠΟ στη συνάντηση ήταν παρών ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος. Από τη Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι αντιπρόεδροι Χρήστος Πρίτσης και Μπάμπης Σταμούλης και ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Βουγίδης. Από τον ΠΣΑΠΠ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπράχο και ο νομικός σύμβουλος Θανάσης Μακρυνιώτης.