Τετάρτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Κωνσταντινέας για Κασσελάκη: «Όταν έρχεται σε ένα μήνα και παίρνει αυτό το ποσοστό, του ζητάς… αυτόγραφο και να πάρει τη διακυβέρνηση της χώρας» (video)

Στα… δύο μοιάζει να έχει μοιραστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο φόντο της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος. Ο δεύτερος γύρος θα κρίνει το αποτέλεσμα με τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει το προβάδισμα και να έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφού μπήκε στο… πλάνο πρόσφατα και πλασαρίστηκε δυναμικά, τόσο, που κανείς δεν μπορούσε να περιμένει. Χαρακτηριστική είναι η απόφαση κορυφαίων στελεχών να τον στηρίξουν, όπως ακόμη και του συνυποψηφίου του, Νίκου Παππά. Στο πλευρό του κ. Κασσελάκη στη Μεσσηνία και ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος επεσήμανε πως έχει ναζί του ένα κοινό. Δεν προέρχονται από τους κόλπους του κόμματος. «Ο Στέφανος ο Κασσελάκης δε θα είναι στη μετριότητα, θα φέρει το κόμμα στην εξουσία. Θέλει ένα κόμμα ανοιχτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια ομπρέλα. Δεν είναι οι τάσεις
Δεν είναι ένα κλειστό club. Έχει κυβερνήσει τη χώρα και πρέπει να επανέλθει. Είναι το αποκούμπι  του Έλληνα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος σε ό,τι αφορά στις πολιτικές θέσεις του υποψηφίου προέδρου, που δεν έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστές, είπε πως έχει μιλήσει και για τη Δημόσια Υγεία και για τη Δικαιοσύνη και για άλλα ζητήματα. «Είναι καθαρές οι θέσεις του. Σε μια εσωτερική διαδικασία δε χρειάζεται να αναφερθείς σε αυτά, αυτά θα ήταν χρήσιμο να τα συζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη. Γιατί να αντιπαρατεθούν δύο συνυποψήφιοι;», είπε μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Πέτρος Κωνσταντινέας αναφέροντας σχηματικά “όταν έρχεται ένας άνθρωπος σε ένα μήνα και παίρνει αυτό το ποσοστό, δεν του ζητάς το πρόγραμμα του ζητάς… αυτόγραφο και να πάρει τη διακυβέρνηση της χώρας, τον κρατάς σαν κόρη οφθαλμού στο κόμμα σου και του ζητάς να είναι αυτός που θα κάνει αντιπολίτευση στη ΝΔ”.