Παρασκευή
14
Ιούνιος
TOP

Κόρινθος: Προφυλακίστηκαν οι δύο ανήλικοι για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης μαθήτριας σε σχολείο

Τρέχουν οι εξελίξεις για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης μαθήτριας μέσα στο σχολείο της. Ανάστατη η Κόρινθος και η εκπαιδευτική κοινότητα από τις καταγγελίες…

Σε κέντρο κράτησης νέων οδηγήθηκαν οι 2 από τους 5 ανήλικους που κατηγορούνται για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης μαθήτριας. Πρόκειται για τα δύο παιδιά, που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Τα άλλα 3 αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Οι καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν στο σχολείο της Κορίνθου, κρατούν ανάστατη ολόκληρη την πόλη. Με την 14χρονη να βρίσκεται όπως λέει η μητέρα της, στο newsit.gr, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και να προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Η σύλληψη των αγοριών ηλικίας από 13 έως 16 ετών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου. Παράλληλα συνελήφθησαν και οι 5 γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.newsit.gr πατώντας εδώ