Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας είναι, στη διάρκεια αυτής της θητείας, να αποκαταστήσουμε αγροτικούς δρόμους, σε όλα τα χωριά»

Αυτοψία στην εξέλιξη των έργων για την αποκατάσταση αγροτικών δρόμων στο χωριό Ελαιοχώρι έκαναν την Τετάρτη (15/12/2021), ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Παπαδάτο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Γιάννη Μέγγο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος είπε: «Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε, στη διάρκεια αυτής της θητείας, να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τους αγροτικούς δρόμους, σε όλα τα χωριά. Εδώ, το Ελαιοχώρι, έχει εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας, πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται μια προσπάθεια να βελτιωθούν οι υποδομές.

Οι κάτοικοι ζήτησαν και κάποια τεχνικά έργα, σε ορισμένα σημεία, για να μην δημιουργούνται προβλήματα με τα νερά, το είδε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και θα προσπαθήσουμε, στο πλαίσιο των οικονομικών μας δυνατότητων, να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πολιτών.

Μέσα σε αυτή την τετραετία, θέλουμε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας».

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι χθες υπογράφηκε η σύμβαση για το Μουσείο Ελιάς και Σιδηροδρόμου, ένα σπουδαίο έργο που θα γίνει στο Ελαιοχώρι και τις επόμενες ημέρες ο ανάδοχος θα ξεκινήσει τις εργασίες.

Ενώ, για το γήπεδο 5Χ5, ο κ. Τζιούμης είπε ότι προχωρά η μελέτη και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελαιοχωρίου κ. Γιάννης Μέγγος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη δημοτική αρχή και προς τον Δήμαρχο για τις εργασίες που εξελίσσονται στην περιοχή.