Κυριακή
23
Ιούνιος
TOP

Κώστας Βλάσης: «Ο κόσμος έδειξε πως θέλει σταθερότητα, συνέπεια και ανάπτυξη -Συνεχίζουμε δυναμικά» (video)

Κάλεσμα στους πολίτες  της Αρκαδίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας να επαναβεβαιώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στη ΝΔ, απηύθυνε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, ο υποψήφιος βουλευτής του νομού Κώστας Βλάσης, σημειώνοντας πως η κάλπη της 25ης Ιουνίου,  ξεκινά από το μηδέν.

«Ο κόσμος έδειξε πως θέλει σταθερότητα, συνέπεια και ανάπτυξη και πως η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη που προβάλει ένα συγκεκριμένο προεκλογικό, κυβερνητικό έργο και η μόνη που έχει σχέδιο και όραμα», ανέφερε ο κ. Βλάσης, ο οποίος εστίασε στα της αυτοδυναμίας, η οποία αποτελεί ζητούμενο για τη ΝΔ, απαντώντας στο ερώτημα, αν το δίλημμα: Αυτοδυναμία ή τίποτε, είναι αλαζονικό. «Το αντίθετο», είπε ο Κώστας Βλάσης, θυμίζοντας πως ως κάποιο σημείο της προεκλογικής περιόδου, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης επεσήμαινε πως αν ο κόσμος δείξει πως θέλει κυβέρνηση συνεργασίας, η ΝΔ θα ήταν διατεθειμένη να το κάνει. «Ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως δε θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ακόμη και αν έχει 149 βουλευτές. Εμείς λοιπόν, χωρίς κανένα ίχνος αλαζονείας, αλλά με σύνεση και ταπεινότητα, λέμε πως θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον τελευταίο Έλληνα για το πρόγραμμά μας και αυτά που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα και η αυτοδυναμία, είναι αυτό που έδειξε ο κόσμος πως θέλει. Να σας θυμίσω πως με το παλιό εκλογικό σύστημα, θα ήμασταν αυτοδύναμοι με το ποσοστό που πήραμε κι αυτό δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, με την απλή αναλογική, ήθελε να δημιουργηθεί αυτό το μπάχαλο όπως και στην Αυτοδιοίκηση και στην κεντρική πολιτική», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανείς άλλος που θέλει να συγκυβερνήσει γι’ αυτό η ΝΔ ζητά αυτοδυναμία.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα ανέφερε για το ενδεχόμενο και τρίτης εκλογικής αναμέτρησης και τους κινδύνους που ελλοχεύουν αυτές οι περίοδοι για τη χώρα, φέροντας ως παράδειγμα την πρόσφατη προσπάθεια εργαλειοποίησης του προσφυγικού, μετά την επανεκλογή Ερντογάν, αφού δεν υπάρχει όπως είπε, ένας Μητοστάκης, ένας Δένδιας και ένας Παναγιωτόπουλος. «Εμείς δε θέλουμε εκλογές», τόνισε ο κ. Βλάσης αναλύοντας τα δεδομένα, καλώντας όλους στις κάλπες για μια κυβέρνηση σταθερή, στο πεδίο της οποίας θα είναι φυσικά σε… περίοπτη θέση η οικονομία.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

«Κανείς Έλληνας πολίτης δε θέλει να ληφθούν μέτρα που θα βάλλουν σε κίνδυνο τα δημοσιονομικά της πατρίδας», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός, σημειώνοντας πως κανείς δε θέλει πισωγύρισμα. «Τα δικά μας μέτρα, φτάνουν στα όρια του να βοηθήσουμε τους Έλληνες πολίτες, χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα στην οικονομία μας. Εμείς μειώσαμε για πρώτη φορά φόρους, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, κάναμε αυξήσεις στις συντάξεις, δώσαμε επιδόματα στους υγειονομικούς, καθώς κάναμε και τόσες πολλές προσλήψεις. Όλα αυτά έγιναν συντονισμένα, με πρόγραμμα και σταθερά βήματα», είπε ο Κώστας Βλάσης, ο οποίος μιλώντας για το πρόγραμμα της ΝΔ τόνισε πως είναι συμφωνημένο με την Ευρώπη, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ακολούθησαν τον δρόμο της ΝΔ. Μιλώντας για τη μείωση του ΦΠΑ που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, ανέφερε πως θα μειωθεί εκεί που είναι εφικτό. «Αν μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, θα φτάσει στον καταναλωτή; Κι επίσης, θα έχουμε αυτά τα πολλά δις ευρώ που θα λείωουν από άλλους τομείς όπως η υγεία και η παιδεία, να τα βρούμε; Την έκτακτη κρίση, την αντιμετωπίζουμε με έκτακτα μέτρα και για ‘μένα, όπως φυσικά και τον πρωθυπουργό οι αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, είναι αυτές που θα λύσουν το πρόβλημα», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης, που ανέλυσε και τις συνθήκες έτσι όπως διαμορφώθηκαν στις προηγούμενες εκλογές στην Αρκαδία, ευχαριστώντας όλους όσοι τον τίμησαν.  «Δεν είμαστε βουλευτές μόνο αυτών που μας ψήφισαν, αλλά όλων, αφού τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουν χρώμα», σημείωσε καταληκτικά, ο Κώστας Βλάσης.