Παρασκευή
8
Δεκέμβριος
TOP

ΚΟΒ Πύλου – Γαργαλιάνων του ΚΚΕ: Να επισκευαστεί άμεσα το γήπεδο της Πύλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε τραγική και επικίνδυνη κατάσταση για τους αθλητές βρίσκεται το τελευταίο χρόνο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Πύλου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν εκεί οι προπονήσεις και οι αγώνες της τοπικής ομάδας. Αναγκαστικά οι αθλητές μεταφέρονται σε διπλανό χωριό για να τα πραγματοποιήσουν. Η κατάσταση αυτή επιβαρύνει οικονομικά την ομάδα και τους αθλητές αφού βάζουν από τη τσέπη τους τα έξοδα μετακίνησης.

Την στιγμή που πανελλαδικά χαρίζονται εκατομμύρια στις μεγάλες ΠΑΕ για την ανέγερση γηπέδων και στην περιοχή μας γίνονται επενδύσεις δισεκατομμυρίων, με ευθύνη του Δήμου δεν μπορεί να συντηρηθεί ένα γήπεδο που καλύπτει τις ανάγκες των νέων και του λαού της  περιοχής.

Το ΚΚΕ καλεί τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες των αθλητικών ομάδων και τις οικογένειες τους να μην συμβιβαστούν με αυτή την κατάσταση που κάνει την ενασχόληση με τον αθλητισμό ακριβό εμπόρευμα. Το ΚΚΕ με τις πρωτοβουλίες που παίρνει πανελλαδικά στέκεται απέναντι στην πολιτική υποβάθμισης και εμπορευματοποίησης του αθλητισμού και παλεύει να συγκροτηθεί ένα μεγάλο μέτωπο σωματείων, ανθρώπων του αθλητισμού για να μπει εμπόδιο σε αυτή τη προοπτική.

 

Διεκδικούμε:

·        Να επισκευαστεί άμεσα με ευθύνη Δήμου – Κυβέρνησης  το γήπεδο της Πύλου.

·        Να καλύπτονται όλα τα έξοδα που έχει η τοπική ομάδα για τη μετακίνηση της για τις προπονήσεις.

·        Εδώ και τώρα, αύξηση της τακτικής κρατικής επιχορήγησης στα ερασιτεχνικά σωματεία, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Καμιά αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού!

Για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής!