Κυριακή
23
Ιούνιος
TOP

Κραυγή… προς το Υπουργείο! Απόσυρση των αποθεμάτων σταφίδας… χθες! Όλες οι πτυχές του προβλήματος στην εκπομπή “διάλογοι” (video)

Αντιμέτωποι με την κατάρρευση της τιμής της σταφίδας βρισκόμαστε με το πρόβλημα να έχει φτάσει σε προεκτάσεις τέτοιες που ξεπερνούν και το μη… παρέκει. Κοντά στις 20.000 οικογένειες παραγωγών αυτή την ώρα είναι στα όρια της βιωσιμότητας εξαιτίας της πολιτικής που επιλέγει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συντασσόμενο με μια κατάσταση που οδηγεί σε απόγνωση όλο αυτόν κόσμο.

Η λύση είναι μια, απόσυρση… χθες, ενώ οι ευθύνες είναι πολύ περισσότερες και φέρνουν όλους αυτούς που έκαναν αυτές τις επιλογές στο να οδηγούν το προϊόν στην.. αφάνεια, αντιμέτωπους με τον αγροτικό κόσμο που αναμένεται να προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Οι διαστάσεις για την σταφίδα αναδείχθηκαν στην εκπομπή “διάλογοι” της τηλεόρασης BEST μια από τις μακροβιότερες εκπομπές στην περιφερειακή τηλεόραση, που έκανε πρεμιέρα για 18η συναπτή σεζόν. Συζήτησαν οι Γ. Πάζιος, Κ. Αποστολόπουλος, Μ. Σταυρόπουλος, Κ. Παπαβασιλείου, Μ. Μελισσείδης, Π. Μαντάς και Σ. Αραχωβίτης.