Πέμπτη
20
Ιούνιος
TOP

LIVE στις 17:30 ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας στο Best Hybrid 1 (video)

Ημέρα τελικού σήμερα. Τον τίτλο του Κυπελλούχου Μεσσηνίας διεκδικούν Εράνη Φιλιατρών και Πανθουριακός.

Ο Τελικός του θεσμού θα προβληθεί ζωντανά από την τηλεόραση Best που για μια ακόμη φορά φέρνει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του τόπου επί της οθόνης. Ο αγώνας θα προβληθεί στο κανάλι Best Hybrid 1  της υβριδικής πλατφόρμας του πρώτου σε τηλεθέαση περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού στις 17:30 και μπορείτε να τον παρακολοθήσετε, όσοι διαθέτετε smart tv, πατώντας το κόκκινο κουμπί.

 
https://www.youtube.com/live/ONR43cTQNLM?si=82V_19vXPyrQ2lfS
 

Στο αγωνιστικό σκέλος οι δυο ομάδες δήλωσαν έτοιμες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, τους οποίους κάλεσαν στο ενωσιακό γήπεδο σήμερα να στηρίξουν τις προσπάθειές τους.

Με τον θεσμό του Κυπέλλου τόσο η Εράνη όσο οκαι ο Πανθουριακός ρίχνουν και επισήμως την αγωνιστική αυλαία της σεζόν με τη μεν Φιλιατρινή ομάδα να ολοκληρώνει τον κύκλο της στην Γ΄ Εθνική επιστρέφοντας στο τοπικό πρωτάθλημα και τον δε Πανθουρακό να έχει παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στην κορυφαία μεσσηνιακή κατηγορία, όπου βρέθηκε μεταξύ των έξι κορυφαίων, τερματίζοντας εν τέλει στην 3η θέση  όπου ισοβάθμισε (στους 59 β,) με την Κυπαρισσία.

Δείτε εδώ την εξέλιξη του φετινού Κυπέλλου Μεσσηνίας

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου  οι εκπρόσωποι των δυο φιναλιστ παρουσίασαν τους στόχους τους καλώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο