Τετάρτη
12
Ιούνιος
TOP

LIVE στο Best Hybrid 1 το 3ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας (video)

Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοηλεκτρονικής επιστήμης φιλοξενείται σήμερα στην καρδιά της Καλαμάτας. Το Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας επιστρέφει δυναμικά για τρίτη χρονιά παρουσιάζοντας ευφυές συστήματα και ρομποτικές δημιουργίες μαθητών από πολλά σχολεία της χώρας και ενός Ελληνικού σχολείου από το εξωτερικό. Το ξεχωριστό αυτό Φεστιβάλ  έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση την Κεντρική Πλατεία της πόλης.από την τηλεόραση BEST και το ψηφιακό κανάλι Best Hybrid 1.

Όσοι διαθέτετε smart τηλεοράσεις, έχετε τη δυνατότητα επιλέγοντας την τηλεόραση BEST και πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σας να συνδεθείτε με το BEST Hybrid. Ακολούθως να επιλέξετε το BEST Hybrid 1 για να παρακολουθήσετε την εν λόγω μετάδοση.

Στη φετινή διοργάνωση οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 60 ομάδες, με περισσότερους από 640 άμεσα συμμετέχοντες μαθητές και νέους από διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως Καλαμάτα, Αθήνα, Πάτρα, Καρδίτσα, Σέρρες, Αγρίνιο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι κ.α. αλλά και από Ελληνικό σχολείο που εδρεύει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://robotics.kalamata.gr/