Δευτέρα
5
Ιούνιος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Η πολιτεία έχει υποχρέωση να βοηθήσει το έργο του Λιμενικού και να τους παράσχει όσα απαιτούνται»

Στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς παράγοντες του Νομού, ο Μενέλαος Γερονικολός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε με τον νέο Λιμενάρχη, Πλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Κωνσταντέλη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για την σημαντική προσφορά υπηρεσιών του Λιμενικού Ταμείου προς την τοπική κοινωνία, με τον κ. Γερονικολό να τονίζει την ανάγκη ενίσχυσης του έργου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας.

«Είχα την ευκαιρία να συγχαρώ τον νέο Λιμενάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά και να συζητήσουμε τα ζητήματα που απασχολούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γερονικολός και προσέθεσε:  «Είναι καθήκον μας να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων που υπηρετούν το Λιμενικό και καθημερινά, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. 

Η πολιτεία έχει υποχρέωση να βοηθήσει το έργο των ανδρών του Λιμενικού και να τους παράσχει όσα απαιτούνται. 

Οι τοπικές κοινωνίες και οι εκπρόσωποί τους οφείλουν να συνδράμουν και να στέκονται καθημερινά αρωγοί στην προσπάθειά τους».