Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Μ. Γερονικολός στο Best 97,3: “Στην υπόθεση Καϊλή δεν υπάρχει κομματική ευθύνη”

Την έκπληξή του εξέφρασε, για τα όσα έρχονται στο φως  για την υπόθεση Καϊλή , μιλώντας το ραδιόφωνο του Best 97,3, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στη Μεσσηνία Μενέλαος Γερονικολός και υπογράμμισε ότι , “δεν υπάρχει κομματική και συλλογική ευθύνη, είναι προσωπικές ενέργειες… και καλό είναι η ΝΔ να μην προσπαθεί να τα τσουβαλιάσει όλα, για το συγκεκριμένο σκάνδαλο δεν ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ.”

Εν τω μεταξύ με στόχο να πρωταγωνιστήσει οδεύει προς τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, “δεν είναι επιτυχία να βρίσκεται στην τρίτη θέση, θέλουμε να πρωταγωνιστήσει ξανά,” σημείωσε ο κ. Γερονικολός, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ” δυστυχώς στις εκλογές θα πάμε με το τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τις υποθέσεις Καϊλή, Πάτση και παρακολουθήσεων, καθώς η κυβέρνηση δεν θέλει να βάλει στην ατζέντα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, γιατί δεν έχει πράξει τίποτα για βελτιωθεί η εικόνα” .

Όσον αφορά στην παρουσία του κόμματος στο νομό, ο κ. Γερονικολός , υπογράμμισε ότι, “στόχος των Μεσσηνίων θα πρέπει να είναι η εκπροσώπησή τους στο ελληνικό κοινοβούλιο, από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ”, κάνοντας σκληρή κριτική στους βουλευτές της ΝΔ του νομού, “δεν παλεύουν για το νομό… βαράνε παλαμάκια σε κάθε εξαγγελία,” είπε.

“Αυτή η κυβέρνηση είναι η χειρότερη που έχει περάσει από την Μεσσηνία” σημείωσε ο κ. Γερονικολός και υπογράμμισε, “τα τελευταία χρόνια στη Μεσσηνία δεν έχει γίνει κανένα έργο, ούτε έχει ολοκληρωθεί, ούτε εγκαινιαστεί. έχουμε χορτάσει μόνο εξαγγελίες”.