Παρασκευή
19
Ιούλιος
TOP

Μάχες ανάμεσα σε κορυφαίους και φέτος στο τουρνουά volley “Γιάννης Μπουσούνης”

Η Καλαμάτα θα βρεθεί ξανά φέτος στο επίκεντρο του ελληνικού βόλεϊ με το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” με τη συμμετοχή ομάδων της Α1.
Στην 6η version του εξαιρετικού τουρνουά τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και αγωνιστικής εικόνας στο σερβίς θα βρεθούν μερικοί απο τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας: Παναθηναϊκός, Μίλωνας και Αριστοτέλης Σκύδρας, και φυσικά οι διοργανωτές “λύκοι”. Τέσσερις ομάδες στο ρόστερ τους έχουν αθλητές εγνωσμένης αξίας με παραστάσεις σε διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Στο τουρνουά μας το οποίο θα πραγματοποιήθει 30/9-2/10, αποδέχθηκαν την πρόσκληση και μας κάνουν την τιμή για ακόμα μία φορά να παρευρεθούν 3 ομάδες από την ανώτερη κατηγορία, VolleyLeague Α1 ανδρών.
Οι φίλαθλοι λοιπόν εκτός από την ομάδα μας, θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν τις ομάδες του Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού Α.Ο @panathinaikos_1908 του ΑΟΝΣ Μίλων @milon_mensvolleyball και του Αριστοτέλη Σκύδρας @fes_aristotelis_skydras . Οι αγώνες αναμένονται συναρπαστικοί καθώς στα ρόστερ των ομάδων που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας βρίσκονται αθλητές παγκόσμιου επιπέδου.
Για ακόμα μια χρονιά το φορμάτ του τουρνουά παραμένει το ίδιο με τη μορφή μίνι πρωταθλήματος όπου η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια.
Έτσι το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε 3 αγωνιστικές ημέρες με δύο αγώνες η καθεμια ξεκινώντας από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και τελειώνοντας με τις απονομές την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.”
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
•Παρασκευή 30/9
17.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – ΑΟΝΣ Μίλων
20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Αριστοτέλης
•Σάββατο 1/10
16.00 ΑΟΝΣ Μίλων – Αριστοτέλης
18.50 Τελετή Έναρξης – Βραβεύσεις
19.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Παναθηναϊκός ΑΟ
•Κυριακή 2/10
14.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Αριστοτέλης
17.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝΣ Μίλων
Απονομές
Η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά θα γίνεται με την αγορά εισιτηρίου ημέρας η με την επίδειξη της κάρτας ελευθέρας εισόδου που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.
Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας.