Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Market Pass: Αγώνας δρόμου να ανοίξει η πλατφόρμα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Φουλ οι μηχανές στις αρμόδιες υπηρεσίες της κυβέρνησης, προκειμένου να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Market Pass έως και τις 20 Φεβρουαρίου και να ξεκινήσουν έτσι οι πληρωμές στις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα.

Έτσι λοιπόν, με βάση τα όσα προβλέπονται, για όσους δικαιούνται το Market Pass και θα υποβάλλουν αιτήσεις έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023 δηλώνοντας ότι θα χρησιμοποιήσουν την άυλη κάρτα, οι πληρωμές θα γίνουν για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο έως τις 3 Μαρτίου 2023, ενώ, για όσους επιλέξουν την πίστωση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό, θα πιστωθούν ποσά για τρεις μήνες (Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο).

Παράλληλα εκείνοι που υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 15 Μαρτίου 2023 θα λάβουν τις πρώτες ενισχύσεις έως τις 20 Μαρτίου 2023.

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται σχετικά:

Όσοι υποβάλλουν αίτηση εντός Φεβρουαρίου και επιλέξουν την ψηφιακή κάρτα στο κινητό τους θα πληρωθούν έως 3 Μαρτίου για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, ενώ από τον Απρίλιο και μετά θα πληρώνονται μήνα – μήνα.

Όσοι υποβάλλουν αίτηση εντός Φεβρουαρίου και επιλέξουν πληρωμή στην τράπεζα θα πληρωθούν έως 3 Μαρτίου για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Έως 3 Μαΐου προπληρώνεται και το τρίμηνο Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.newsit.gr πατώντας εδώ