Σάββατο
2
Δεκέμβριος
TOP

Market Pass: Πληρώνονται οι πρώτοι δικαιούχοι

Εντός της ημέρας πρόκειται να δωθούν τα χρήματα στους πρώτους δικαιούχους του Market Pass.

Ξεκινούν οι πληρωμές για το Market Passγια αυτούς που έκαναν αίτηση και εγκρίθηκε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.  Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχουν επιλέξει (ψηφιακή κάρτα ή κατάθεση στην τράπεζα) οι πολίτες θα πάρουν διπλή ή τριπλή δόση.

Οι δικαιούχοι που επέλεξαν την ψηφιακή κάρτα θα πάρουν ολόκληρη την ενίσχυση που κυμαίνεται από 22 έως και 100 ευρώ το μήνα, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση ενώ όσοι επέλεξαν τον τραπεζικό λογαριασμό θα πάρουν τα ποσά που αναλογούν σε Φεβρουάριο Μάρτιο και Απρίλιο τα οποία όμως θα είναι μειωμένα κατά 20%.

Πώς θα πάρουν τα χρήματα οι δικαιούχοι

Όσοι έκαναν αίτηση από την 1η έως τις 15 Μαρτίου και έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα, θα πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, έως τις 20 Μαρτίου. Στις 3 Απριλίου θα πληρωθεί η δόση για τον μήνα Απρίλιο, στις 3 Μαΐου για τον Μάιο, στις 3 Ιουνίου για τον Ιούνιο και στις 3 Ιουλίου 2023 για τον Ιούλιο. Όσοι δικαιούχοι επιλέξουν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υποβάλλουν αίτηση από 1-15 Μαρτίου θα λάβουν στις 20 Μαρτίου την ενίσχυση για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο και στις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.in.gr πατώντας εδώ