Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

Μαρκόφσκι: «Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Κηφισιά από την Καλαμάτα – Είναι στο χέρι μας να δείξουμε τι αξίζουμε» (video)

Φανερά απογοητευμένος και ο ίδιος -όπως άλλωστε και όλοι οι παίκτες- από την χαμένη ευκαιρία με την Κηφισιά και την ήττα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League ΙΙ εμφανίστηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι στην εκπομπή “Κυριακή στα Σπορ” της τηλεόρασης BEST, εστιάζοντας ωστόσο στις υπαρκτές μαθηματικές ελπίδες της Καλαμάτας για τη φετινή χρονιά.

«Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Κηφισιά, αλλά εμείς δεν το δείξαμε αυτό στο γήπεδο» είπε για τον αγώνα της Παρασκευής αξιολογώντας ως ανεκμετάλλευτο και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα του μετά την αποβολή του Παπασάββα στο 82′. Ενώ το πρόστιμο της διοίκησης για την απόδοση της ομάδας στο ματς με την πρωτοπόρο του ομίλου, το χαρακτήρισε «φυσιολογικό».

«Πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν (απονέμουν 15 παιχνίδια) να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο» απήντησε στην απογοήτευση του κόσμου, κομμάτι στο οποίο στάθηκε όπως και στην αλλαγή που έχει επέλθει μετά την έλευση του Ίλτσο Γκεοργκιόφσκι στην ομάδα.

Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου εβδομάδα στην αγωνιστική δράση ολοκληρώνοντας πια την αποθεραπεία του ελπίζοντας πως θα βάλει το δικό του λιθαράκι στην εφετινή προσπάθεια της ομάδας.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του έμπειρου ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Καλαμάτας στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ», λίγα 24ωρα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της SL2.