Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Μαρτσούκος SL2: «Γρήγορη απόδοση δικαιοσύνης για τα ύποπτα ματς» – Τι θα αλλάξει με τα τηλεοπτικά, πότε ανοίγουν οι φάκελοι των προσφορών (video)

Γρήγορη απόδοση δικαιοσύνης για τα ύποπτα παιχνίδια ζήτησε ο Πέτρος Μαρτσούκος με παρέμβασή του στην εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» με αφορμή και την απολογιστική έκθεση της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας για το 2023, όπου στις αναφορές για “ύποπτα ματς”, η Super League 2 παραμένει, όπως και το 2022, στην κορυφή με 49.

Στο γεγονός ότι φέτος «Κανένας φάκελος της Super League II δεν είναι στη sportsradar» στάθηκε αρχικά ο πρόεδρος της λίγκας και ακολούθησε τόνισε πως βούληση της SL2 είναι «και για τους προηγούμενους φακέλους και όλες αυτές τις έρευνες που έχουν ξεκινήσει εμείς σαν Super League II και όλοι οι πρόεδροι των ομάδων, θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απόδοση δικαιοσύνης. Να φύγει αυτή η σκιά από πάνω μας. Αυτοί οι οποίοι έχουν παρανομήσει να φύγουν από το πρωτάθλημα, να φύγουν από την κατηγορία.»

Όσο για το τηλεοπτικό τοπίο και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η κατηγορία παραμένει τηλεοπτικά άστεγη, παρά το τριετές συμβόλαιο με την ΕΡΤ το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως τόνισε στο συμβούλιο της SL2 την Τρίτη, 5/12/23, θα ανοίξουν οι προσφορές που έχουν ήδη κατατεθεί από 2-3 τηλεοπτικούς παρόχους και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα ανακοινωθεί αυτός που θα πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League II.

Η νέα συνεργασία ωστόσο θα περιλαμβάνει και ορισμένες αλλαγές καθώς η Super League ΙΙ στην προσπάθειά της να δημιουργήσει έσοδα, έλαβε αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με αυτές η προβολή αγώνων που μέχρι πρότινος γινόταν δωρεάν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης, πλέον θα παρέχεται έναντι μικρού αντιτίμου στο συνδρομητικό κανάλι της λίγκας.

«Αυτός που θα πάρει τα τηλεοπτικά δεν θα τα πάρει όπως τα είχε η ΕΡΤ. Θα πάρει περίπου τρεις αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο και τους υπόλοιπους αγώνες θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος, να δείχνουμε αγώνες δωρεάν στο youtube της Super League II, αλλά με πληρωμή στο συνδρομητικό κανάλι που έχουμε ιδρύσει.»

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης του κου Μαρτσούκου στη Σίσσυ Τριάντου  και την εκπομπή “Κυριακή στα Σπορ”

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξή του: