Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Μαύρη Θύελλα: Αύριο υπογράφει ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι

Από τη μια το μεσημέρι βρισκόταν ο Σκοπιανός προπονητής Ίλτσο Γκεοργκιόσκι στα γραφεία της μεσσηνιακής ΠΑΕ, μετά την επίσκεψή στα Παλιάμπελα.

Ο 51χρονος προπονητής φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και αύριο θα υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με την Μαύρη Θύελλα.

Στις …μαραθώνιες συζητήσεις με τους διοικούντες της μεσσηνιακής ομάδας και τηλεδιάσκεψη με τον Γιώργο Πρασσά από την Αμερική, φαίνεται να έδωσε και το στίγμα του για την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα «Επιθετικό ποδόσφαιρο, πάθος, πατρίδα και οικογένεια» είναι το τετράπτυχο που επιθυμεί να υπηρετήσει και στον πάγκο της Καλαμάτας. Σε αυτό φαίνεται να συμφώνησαν άπαντες παρόντες….

Στο πλευρό του και ο Σκοπιανός παλιός παίκτης της Δόξας Δράμας και της Καβάλας, Vladimir Dimitrovski.

Καθώς απομένουν μόνον τα τυπικά αφού αύριο θα πέσουν οι υπογραφές, στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του στα μέσα ενημέρωσης, η οποία θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Γκεοργκιόσκι πιάνει άμεσα δουλειά, μάλιστα για το ίδιο μεσημέρι έχει προγραμματιστεί εκπαιδευτικό διπλό στα Παλιάμπελα.

Αναφορικά με το βιογραφικό του 51χρονου προπονητή, στο παρελθόν βρέθηκε στον πάγκο της πολυνίκης του πρωταθλήματος της χώρας του, Βαρντάρ Σκοπίων. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπρεγκάλνιτσα Στιπ, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας.

 

Ακολουθεί η συζήτηση με τοn Νίκο Κακαλέτρη

Κι αφού ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν βρέθηκε, ακολουθεί η συζήτηση με το Νίκο Κακαλέτρη. Πρόθεση του προέδρου είναι ο έμπειρος προπονητής να επιστρέψει στη θέση του, δηλαδή στην U19, εφόσον και ο ίδιος το αποδεχθεί. Ο Νίκος Κακαλέτρης κάθισε σε δυο ματς στον πάγκο της ομάδας φέρνοντας δυο ισοπαλίες με Προοδευτική και Ιεράπετρα και εφόσον αποδεχθεί την πρόταση του Γιώργου Πρασσά θα επιστρέψει στον πάγκο των νέων της Μαύρης θύελλας ετοιμάζοντας τη νέα γενιά των «μελανόλευκων».