Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Μαύρη Θύελλα: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν

Σε εκδόσεις Gold, Silver, Bronze και Fans κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Μαύρης Θύελας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2.

GOLD: Περιλαμβάνει την παρακολούθηση όλων των αγώνων από την θύρα VVIP του γηπέδου και κοστίζει 500€
SILVER:  Περιλαμβάνει την παρακολούθηση  όλων των αγώνων από τις θύρες VIP1, VIP2, 4Δ του γηπέδου και κοστίζει 250€
BRONZE: Περιλαμβάνει την παρακολούθηση  όλων των αγώνων από τις θύρες 1, 2Α, 2Β, 4Α, 4Β, 4Γ, 4Ε, 4Ζ, 4Η του γηπέδου και κοστίζει 150€
FANS: Περιλαμβάνει την παρακολούθηση   όλων των αγώνων από όλες τις θύρες πλην VVIP, VIP1, VIP2 και 4Δ του γηπέδου και κοστίζει 100€

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η Κατηγορία των FANS αφορά ανέργους, φοιτητές και μέλη οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας. Κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού (κάρτα / βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα / βεβαίωση σπουδών).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους, είναι απαραίτητα το oνoματεπώνυμo του κατόχου, η διεύθυνση e-mail, Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του.

Για την αγορά του εισιτήριου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Ωστόσο, η ΠΑΕ Καλαμάτα Θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ, με γνώμονα ταν προστασία των φιλάθλων μας, αλλά και της δημόσιας υγείας.


Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία “ΠΑΕ Καλαμάτα”, Φραντζή 14, από Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00 – 17.00).
Τηλεφωνική Επικοινωνία: +30 27211 81356
email: [email protected][email protected]