Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Με 26 συμμετοχές το 1ο τουρνουά ράπιντ “ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ”

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας διοργάνωσε την Κυριακή 10 Ιουλίου το 1ο τουρνουά ράπιντ «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ». Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία τουρνουά που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο με χορηγό την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας με την συμμετοχή 26 ατόμων.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Ηλίας Πουλόπουλος με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Την δεύτερη θέση του τουρνουά με 4 βαθμούς κέρδισε ο Μανώλης Μουτζούρης και τρίτος στην τελική κατάταξη ήταν ο Φάνης Διακουμέας με 4 βαθμούς. Πρώτη γυναίκα του τουρνουά αναδείχτηκε η Μαριάνθη Λούκα με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι: Λάμπρος Στέφανος, Κάτια Όνιπκο, Θοδωρής Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Κόντος, Πέτρος Διαμαντέας, Παναγιώτης Θωμαίδης, Σταμάτης Καλογεράκος, Γιώργος Καρακαΐδος, Κώστας Σαραντόπουλος, Χρήστος Βέκκος, Αρετή Ξυνίδη, Δημήτρης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, Αντώνης Κυριακόπουλος, Άγγελος Μαστορίδης, Αργύρης Κινόπουλος, Δαμιανός Διασάκος, Ηλίας Αθανασόπουλος, Ανδριάνα Αθανασοπούλου, Άννα Βασιλοπούλου και Νικόλας Κυριακόπουλος.

Την Κυριακή στις 10.30 πραγματοποιήθηκε και ένα τουρνουά προπόνησης για τους μικρούς σκακιστές από τα τμήματα αρχαρίων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Νικητές του τουρνουά ήταν οι: Θάνος Κορομηλάς, Βαγγέλης Μαλακάτας, Παναγιώτης Φέστας, Μάριος Μακρής και Ιφιάνασσα Σπαντιδέα.

Τα τουρνουά θα συνεχιστούν στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας την Κυριακή 17 Ιουλίου. Στις 10.30π.μ. θα πραγματοποιηθεί τουρνουά για τους αρχάριους σκακιστές και το απόγευμα στις 5.30 θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά ράπιντ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα τουρνουά στις σελίδες www.nokchess.gr και facebook : Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας και θα δηλώσετε συμμετοχή στο email : [email protected].