Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Με γενική είσοδο 5 ευρώ ο Δευτεριάτικος αγώνας της Καλαμάτας με τον Ιωνικό – Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

Με Οικογενειακή Κερκίδα και γενική είσοδο πέντε ευρώ θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο γήπεδο οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας.

Η ομάδα γνωστοποίησε πως ήδη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων και θα γίνει ως εξής:

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού, αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Δευτέρα 5/2/2024 στις 16.00.
Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη 1/2 ώρες 09.00-17.00 καθώς και στο γήπεδο δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (η οποία θα πρέπει να έχει εκδούσα αρχή στην Μεσσηνία).

Τιμές Εισιτηρίων: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ
Υπενθυμίζουμε ότι και σε αυτόν τον αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Τέλος ανακοινώνουμε πως ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καλαμάτας εν όψει Ιωνικού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιθετική τακτική και την σωστή κυκλοφορία της μπάλας ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες.

Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το πολύ σημαντικό ματς και στην πρεμιέρα του νέου μας προπονητή Απόστολου Τερζή υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες.

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται στην Καλαμάτα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Άλεξ Λόπεθ ο οποίος αγωνιζόταν στην Αλκόρκον, ομάδα Β Ισπανιας, για να περάσει εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας.