Παρασκευή
14
Ιούνιος
TOP

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Με την μαθητική παρέλαση ενώπιον των επισήμων κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στους Γαργαλιάνους.

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους μαθητές που παρέλασαν υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής μπάντας Γαργαλιάνων τιμώντας τους Ήρωες του 1821.

Νωρίτερα το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου χοροστατούντος του Ιερού Κλήρου της πόλης, των Αρχών και πλήθος πολιτών.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων, στο Ηρώο Πεσόντων, και αμέσως μετά έγινε η κατάθεση στεφάνων. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων από τον Πρόεδρο του Δημοτικουύ Συμβουλίου Τριφυλίας κ. Χαράλαμπο Αυρηλιώνη, τον Αντιδήμαρχο Δ.Τριφυλίας κ. Φρούσο Νικόλαο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαργαλιάνων κ. Αγγελόπουλο Βασίλειο, τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων, το Λύκειο Γαργαλιάνων, το Γυμνάσιο Γαργαλιάνων, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:

  

     

Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης από από την καθηγήτρια Πληροφορικής του Λυκείου Γαργαλιάνων κ. Μυλωνά Αγγελική.

Έπειτα έγινε η παρέλαση μαθητών και μαθητριών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπό την συνοδεία πάντα της υπέροχης Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη μαθητική παρέλαση: