Παρασκευή
16
Ιανουάριος
TOP

Με την βοήθεια Πρασσά στην Καλαμάτα 80 ο Tobias Krick- Οι ευχαριστίες της ομάδας

Έμπρακτά στο πλευρό του μεσσηνιακού αθλητισμού στέκεται για πολλοστή φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Πρασσάς. Όντας αυτή τη φορά αρωγός στην προσπάθεια του καλαματιανού συλλόγου ΑΟ Καλαμάτα 80 Affidea και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του παγκοσμίου κλάσης πετοσφαιριστή, Tobias Krick. Ο σύλλογος απευθύνει τις ευχαριστίες του στον Γιώργο Πρασσά  για την καθοριστική, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, συμβολή του.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να απευθύνει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ κ. Γιωργο Πρασσά, για την άμεση και καθοριστική συμβολή του ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του καταξιωμένου διεθνούς αθλητή Tobias Krick.
Ο Διοικητικός Ηγέτης της Μαύρης Θύελλας, μας αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι μια Ιδιαίτερη και Σημαντική Προσωπικότητα που σέβεται τον τόπο καταγωγής του, αγαπάει τον αθλητισμό της πόλης μας και της Μεσσηνίας.
Πρόεδρε ,το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ σας ευγνωμονεί και να είστε σίγουρος ότι θα αποτελείτε αναπόσπαστο μέρος της ιστορικής μας διαδρομής .
Σας ευχαριστούμε θερμά !