Παρασκευή
19
Ιούλιος
TOP

Μεγάλες επιτυχίες οι σκακιστές του Ν.Ο.Κ. στο 17ο ράπιντ της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

Με 72 συμμετοχές και σπουδαίες επιδόσεις στις σκασκιέρες διεξήχθη στο Παράλιο Άστρος , το διήμερο 3-4 Σεπτεμβρίου, το 17ο ανοικτό τουρνουά ράπιντ της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας πήρε μέρος στους αγώνες με τους Θοδωρή Αθανασόπουλο, Χρήστο Βέκκο, Μαρία Ρομπάκη, Ανδριάνα Αθανασοπούλου και Κωνσταντίνο Μακρή.

Οι σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είχαν μια πολύ καλή παρουσία και σημείωσαν αρκετές επιτυχίες.

Η Μαρία Ρομπάκη αναδείχτηκε πρώτη στην γενική κατηγορία γυναικών. Η Ανδριάνα Αθανασοπούλου ήταν πρωταθλήτρια στην κατηγορία γυναικών της ΕΣΣΠΕΠ. O Κωνσταντίνος Μακρής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία γενική ΕΣΣΠΕΠ του Β’ ομίλου του τουρνουά.

Ο Θοδωρής Αθανασόπουλος ισοβάθμησε με άλλους 7 σκακιστές στην 4η θέση της τελικής βαθμολογίας. Καλή παρουσία είχε και ο Χρήστος Βέκκος που τελείωσε το τουρνουά με 3 βαθμούς. Τους σκακιστές συνόδεψε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κος Θοδωρής Τσεκούρας.

Η έφορος του τμήματος ευχαρίστησε και συνεχάρη τους αθλητές που τίμησαν με την εξαιρετική παρουσία τους τον όμιλο καθώς και την πόλη της Καλαμάτας. Οι αθλητές, ο συνοδός προπονητής, οι γονείς των αθλητών και η έφορος ευχαριστούν για άλλη μία φορά την Εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Καρέλια για την πολύ μεγάλη προσφορά του στο Σκακιστικό Τμήμα.