Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Μέσω των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. προχωρά η επισκευή στα κτήρια των Δημοτικών Σχολείων Άνω και Κάτω Άμφειας

Προχωράει η διαδικασία επισκευής των κτηρίων Δημοτικών Σχολείων Άνω και Κάτω Άμφειας Δήμου Καλαμάτας, μέσω των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που εντάσσονται στο έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΑΜΦΕΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΜΦΕΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ», προϋπολογισμού 161.164,02 €. Τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και υπεγράφη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Θανάση Γιάνναρη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», σύμβαση ανάθεσης κατασκευής έργου.

Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Τίμο Κατσίπο και τον Δ/ντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, σχετική ενημέρωση έλαβε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Σημειώνεται ότι το έργο επισκευής των Δημοτικών Σχολείων σε Άνω και Κάτω Άμφεια διεκδίκησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Μαλαπάνης, ενώ προσωπικό ενδιαφέρον υπήρξε και από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.