Τετάρτη
19
Ιανουάριος
TOP

Μεσσήνιοι πυροσβέστες στο πλευρό συναδέλφων τους σε κινητοποίηση στα Ιωάννινα

Στο πλευρό των συναδέλφων τους στα Ιωάννινα, στάθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μεσσηνίας , συμμετέχοντας σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή. Τα αιτήματα κοινά και αφορούν πρωτίστως την αναγνώριση από την πολιτεία της επικινδυνότητας του επαγγέλματος, αλλά και την ενίσχυση με μέσα και εξοπλισμό για την ασφαλέστερη και καλύτερη ανταπόκρισή τους.

“Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Ηπείρου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Ν. Μεσσηνίας έδωσε το παρόν και συμμετείχε  στην ένστολη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου την Κυριακή 26/09/2021.

Το προεδρείο της Ένωσης Μεσσηνίας αποτελούμενο από τον Προέδρο Καψαμπελη Β. τον Γεν. Γραμματέα Δημακη Σ. και τους Γεωργακοπουλο Γ. (ταμια) Κτιστη Αρ. (Αν. Γραμμ.) και Μπιτζα Γ. (Υπ. Δημ. Σχέσεων) στήριξε με την παρουσία του την όλη κινητοποίηση που σαν στόχο είχε την διεκδίκηση των παρακάτω αιτημάτων:

  1. ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ
  2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ Ν. 4662
  3. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ
  4. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (μονιμοποίηση 5ετων και εποχικών συναδέλφων)
  5. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
  6. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Χρέος μας σαν Ένωση Πυροσβεστών είναι να μην μένουμε αμέτοχοι και να στηρίζουμε τέτοιες κινήσεις Πρωτοβάθμιων Ενώσεων για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας .

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                     ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ”