Πέμπτη
13
Ιούνιος
TOP

Μια ακόμη προσθήκη για τον ΓΣ Ακρίτας 2016 – Ανακοίνωσε την Ευαγγελία Αντωνοπούλου, αθλήτρια μήκους και τριπλούν

Ο ΓΣ Ακρίτας 2016 συνεχίζει να δυναμώνει, εντάσσοντας νέα παιδιά, φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες στο έμψυχο δυναμικό του. Η νέα μεταγραφή του συλλόγου ακούει στο όνομα Ευαγγελία Αντωνοπούλου. Αθλήτριας μήκους και τριπλούν που ενσωματώνεται στην καλαματιανή ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής από τον ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016:

Η Ευαγγελία Αντωνοπούλου είναι μια πολύ ταλαντούχα αθλήτρια στα αγωνίσματα του άλματος εις μήκος και του άλματος εις τριπλούν. Η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από τον Μεσσηνιακό προς τον ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016.

Η αγωνιστική ομάδα των αλμάτων στον Ακρίτα ενισχύεται εντυπωσιακά μετά την έλευση του Λούη Τσάτουμα στην προπονητική ομάδα του συλλόγου, γεγονός αναμενόμενο μιας και ο Μεσσήνιος πρωταθλητής ήταν και παραμένει παράδειγμα πρότυπο για τα νέα παιδιά.

Η Ευαγγελία Αντωνοπούλου είναι 16 ετών από τη Μεσσηνία και συγκαταλέγεται στις καλύτερες άλτριες σε όλη την Ελλάδα. Το 2023 συμμετείχε στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος της ηλικιακής της κατηγορία και είναι σίγουρο ότι το 2024 θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέσα από το καλοδουλεμένο προπονητικό πλάνο του ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016.

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία στην αθλητική οικογένεια του συλλόγου και της ευχόμαστε επιτυχίες, υγεία και ευτυχία.