Δευτέρα
5
Ιούνιος
TOP

Μια… μαγική βραδιά με την Kianna το Σάββατο στο Poseidon Ocean View στην Καλαμάτα (video)

Τη στιγμή που τα μέτρα αίρονται και όλα πλησιάζουν πια στην περίφημη… κανονικότητα, οι πολίτες επιλέγουν όπως συνέβη και κατά την περίοδο του Πάσχα, να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, ύστερα από δύο δύσκολα χρόνια περιορισμών κατά της πανδημίας. Επόμενος… σταθμός, η Πρωτομαγιά, η οποία θα τιμηθεί με απόλυτη πια ελευθερία, αφού η κατάσταση είναι πολύ βελτιωμένη και οι πολίτες, ντόπιοι και επισκέπτες, έχουν ανάγκη να διασκεδάσουν και να απολαύσουν στιγμές μοναδικές. Στιγμές ιδιαίτερες, που στην Καλαμάτα έχουν ονοματεπώνυμο! Το ονοματεπώνυμο του πολυβραβευμένου σεφ Δημήτρη Πυλιώτη, ο οποίος διαπρέπει στην Αμερική και δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο καταγωγής του, τον τόπο της καρδιάς του.

Ο κ. Πυλιώτης που έχει διακριθεί μεταξύ πολλών άλλων πρόσφατα με τον τίτλο του Πρεσβευτή Ελληνικής Γαστρονομίας αλλά και με τον τίτλο του «American Champion Chef» και έχει κλέψει τις καρδιές και πολλών επωνύμων, μας υποδέχεται το Σάββατο το βράδυ, παραμονή της Πρωτομαγιάς στο μαγευτικό «Poseidon Ocean View» στην οδό Ναυαρίνου 119 με τα υπέροχα πιάτα του και μια ιδιαίτερη έκπληξη…

Εκτός από το μοναδικό, γευστικό, ταξίδι στα… μονοπάτια της απόλαυσης, το κατάστημα, εγγυάται και την απόλυτη διασκέδαση, καθώς για τους παρευρισκόμενους θα τραγουδήσει η αγαπημένη του κοινού Kianna, η οποία θα μας βοηθήσει να… ξεφύγουμε από τη δύσκολη καθημερινότητα και να θυμηθούμε κάτι από τα… παλιά, με τη διασκέδαση να ντύνεται τα χρώματα της γεύσης και του… απόλυτου προορισμού της πόλης, του Poseidon Ocean View.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κιάννα, όπως είναι το καλλιτεχνικό της Κωνσταντίνας Ζέρβα, γεννήθηκε στην Καλαμάτα και έδειξε από μικρή ηλικία την αγάπη της για τη μουσική. Είναι ένα πλάσμα πολυτάλαντο και όσοι βρεθείτε στο Poseidon Ocean View το Σάββατο το βράδυ, παραμονή Πρωτομαγιάς, θα καταλάβετε αμέσως, γιατί… μαγεύει το κοινό!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΥΛΙΩΤΗ