Δευτέρα
30
Ιανουάριος
TOP

Μια σεζόν γεμάτη γαστρονομικές εμπειρίες στο Poseidon Ocean View με την υπογραφή του Δημήτρη Πυλιώτη και του Jonathan Harnett

Ο Jonathan Harnett αγάπησε την Καλαμάτα και οι καλαματιανοί λάτρεψαν τις συνταγές του. Μια ένωση που έκανε αληθινή η συνεχής προσπάθεια του πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας και authentic Greek taste Δημήτρη Πυλιώτη να προσφέρει στο εστιατόριό του, το εξαιρετικό Poseidon Ocean View, πιάτα υψηλής γαστρονομικής κουλτούρας και ταυτότητας.

Ο γνωστός Αμερικανός σεφ τον οποίο το κοινό γνώρισε μέσω του τηλεοπτικού παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef, επισκέπτεται για μια ακόμη φορά την μεσσηνιακή πρωτεύουσα όπου και θα παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τον πολυβραβευμένο σεφ Δημήτρη Πυλιώτη.

Στήνοντας έτσι ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό οι γευστικές εμπειρίες θα διαδέχονται η μια την άλλη σε μια γευστική «παλέτα» αφιερωμένη στους λάτρεις της καλής κουζίνας. Οι σεφ Δημήτρης Πυλιώτης και Jonathan Harnett δημιουργούν signature πιάτα εμπνευσμένα από τα αγαπημένα τους και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, για βραδιές γαστρονομικής απόλαυσης που μόνο το Poseidon Ocean View μπορεί να εγγυηθεί.