Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Μητσοτάκης και Σαμαράς στη Μεσσήνη για τον Δ. Πτωχό -Δείτε LIVE την παρουσίαση -Το δυνατό ξεκίνημα και η αποδοχή (video)

Με έναν πολύ δυναμικό τρόπο έχει κινηθεί ο Δημήτρης Πτωχός σε αυτό του το ξεκίνημα για τη νέα εποχή στην Πελοπόννησο. Ο ίδιος έχει οριοθετήσει το “άλμα προς τα εμπρός” που πρέπει να κάνει η Περιφέρειά μας για να “γίνει το 2028 μια Περιφέρεια πρότυπο σε όλα”. 

Σε αυτή την κατεύθυνση και στο πρόσωπό του υπάρχει όχι απλά μια συστράτευση -με τον ίδιο να εμπνέει και να παρακινεί να συμμετάσχουν έμπειρα αλλά νέα πρόσωπα- αλλά μια πανστρατιά, και, αυτό διαπιστώνεται και διατυπώνεται κάθε μέρα, με την αποδοχή που γνωρίζει από την κοινωνία η πρότασή του. Τα πρώτα του λόγια ήταν μετρημένα, αξιολογημένα και κανονικά, και, φανέρωναν πως υπάρχει ένα ρεαλιστικό όραμα αλλά και σχέδιο για το τι πρέπει να γίνει και πως μετά τις περιφερειακές εκλογές.

Σήμερα για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του θα βρεθούν σε έναν χώρο με μεγάλη σημειολογική αξία, στο δημαρχείο της Μεσσήνης, στις 7 μ.μ., ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (μάλιστα κατευθείαν από το Κάιρο όπου και πραγματοποιεί επίσκεψη στην χώρα της Αιγύπτου και έχει σημαντικές επαφές) και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί το στίγμα της ΝΔ και της κυβέρνησης για τα όσα προσδοκά να γίνουν πράξη στην άμεση συνεργασία τους με τις περιφέρειες, όπως άλλωστε αρθρώνεται ο νέος σχεδιασμός. Μηνύματα καθολικά και συντεταγμένης συστράτευσης για τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές.

Την όλη εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από την τηλεόραση BEST, σε απευθείας σύνδεση, στο BEST Hybrid 1 σε HD, και, στα κοινωνικά μας δίκτυα…

Όλα αυτά σχολιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

Ο Νίκος Μπελογιάννης έκανε λόγο για πολύ αξιόλογα άτομα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού που «δείχνουν την ενότητα του κόμματος της ΝΔ και στην Αρκαδία. Όπως είδαμε και στην Αργολίδα, όπου έγινε καλή και δυναμική παρουσίαση» και υπογράμμισε πως «ο Δημήτρης Πτωχός κερδίζει τις εντυπώσεις με το ύφος, την μετριοπάθεια, το σχέδιο και τις θέσεις του».

Την ίδια ώρα καυτηρίασε ορισμένους «διπλοκαλαμάκηδες» όπως τους χαρακτήρισε που… σφυρίζουν αδιάφορα με αναφορές και στο παρελθόν, όμως, σημείωσε  πως «…αύριο πρέπει να είναι όλοι εκεί» και στάθηκε παράλληλα στην «…ιδιαίτερη τιμή αυτή για τη Μεσσήνη να βρίσκονται εκεί ο νυν και ο πρώην πρωθυπουργός».

Όπως πρόσθεσε ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST για τις ψιλογκρίνιες στην Τρίπολη αυτές έχουν μεταφερθεί στο Μαξίμου. «Και μη νομίζετε ότι έχει ξεχάσει ή δεν βλέπει η ΝΔ τα παιχνίδια που παίζονται για την περιφέρεια! Υπάρχει ενημέρωση στο Μαξίμου … όλοι κρίνονται. Κάποιοι πολεμούν δια της απουσίας τους να δείξουν κάποια πράγματα και κατά κάποιο τρόπο να σηκώσουν μπαϊράκι…», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Φυσικά στην εξίσωση και τα προβλήματα του τόπου που θα πρέπει να τεθούν με κύρια τα αγροτικά και ακολούθως τις υποδομές.

Τέλος αναφορές υπήρξαν και για τις καθυστερήσεις που καταγράφονται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ για την επίσημη ανακοίνωση του Δημήτρη Κουτσούλη, κάτι που προκαλεί μεγάλη έκπληξη. «Με εκπλήσσει το ΠΑΣΟΚ! Δεν μπορεί να φτιάξει ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία; Θα τρελαθούμε! Να στείλει το ΠΑΣΟΚ τον… Πάζιο στην Κορινθία που είναι ειδικός! Αν ισχύει αυτό, δεν το πιστεύω», υπογράμμισε ο Νίκος Μπελογιάννης καταληκτικά.