Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Μητσοτάκης στην Κόρινθο -«Παγωμένος» με Νίκα, εγκάρδιος με Βλάση (video)

Η πολιτική η σημειολογία πολλές φορές λέει αρκετά και τα όσα έγιναν σήμερα στην Κορινθία στην περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ικανά για να εξαχθούν και ορισμένα -πέρα από τα πολιτικά και για τα αυτοδιοικητικά- συμπεράσματα, ως προς την αίσθηση που κυριάρχησε…

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε 4 φορές στους δημάρχους της περιοχής και προσωπικά και στην παρέμβασή του προς τους πολίτες για το έργο που επιτελούν και την στήριξη που η κυβέρνησή του έδειξε προς τους δήμους, και…. καμία φορά προς την περιφερειακή αρχή.

Παρότι ο Παναγιώτης Νίκας ήταν εκεί ο Κ. Μητσοτάκης φαινόταν “παγωμένος” προς τον Περιφερειάρχη με εντελώς διαφορετική αίσθηση να υπάρχει για την ανταπόκριση και την εγκάρδια συζήτηση που είχε με τον Κώστα Βλάση. Μην ξεχνάμε το… unfair της κίνησης Νίκα ημέρα της πλέον κρίσιμης μάχης για τη ΝΔ ο ίδιος να ανακοινώνει υποψηφιότητα κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.

Πάντως η εικόνα στην Κόρινθο και το Λουτράκι ήταν τέτοια που φανέρωνε πως ο κ. Μητσοτάκης δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την Πελοπόννησο, όπως σημείωσε μεταφέροντας το όλο κλίμα ο δημοσιογράφος Γιάννης Στεφανής.